Confidentialitate

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de Vanzator numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea si procesarea comenzilor (accesare comanda, confirmare, facturare, livrare), eventualele promotii si buletinele informative periodice daca ati fost de acord cu inscrierea la newsletter, etc.

Vanzatorul se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale decat in cazul solicitarilor organelor de control abilitate.

S.C.PAMIKIO FASHION S.R.L este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Datele Vanzatorului:

Bucuresti, Str Nicolae G Caramfil, Nr 58-60, Bl 21B, Ap 37, Sector 1
Tel: 0725 556 868
CUI-RO36721946, Nr. la Registrul Comertului J40/14757/2016
Adrese e-mail: contact@pamikio.com

S.C.PAMIKIO FASHION S.R.L colecteaza de la clientii sai urmatoarele date cu caracter personal, cu scopurile precizate:

1. date necesare facturarii / livrarii comenzilor, furnizate in mod voluntar respectiv nume, prenume, adresa de facturare / livrare, telefon, si partajate cu compania de curierat Fan Courier sau alte persoane juridice care vand in sistem marketplace pe site-ul Pami – doar daca produsele au fost comandate de la respectivele persoane juridice si sunt necesare datele pentru procesarea comenzii (accesare date, facturare, emitere documente de livrare).

2. Anumite informatii ce pot fi date cu caracter personal (prenume, adresa de email, judet) sunt transmise pe o durata limitata de timp catre serviciul partener Opinii de Incredere by Trusted.ro, in scopul trimiterii unui mesaj in numele magazinului pentru a gestiona in mod independent opinia clientilor cu privire la magazinul nostru. Opinia clientilor va fi publicata pe feedback.trusted.ro. Informatiile sunt sterse automat de catre sistemul serviciului partener dupa ce scopul a fost atins. Feedback.trusted.ro poate folosi terte sisteme pentru trimiterea tehnica a mesajelor, astfel incat sa se asigure ca ele ajung la clienti.

3. date necesare eliberarii cardului de fidelizare, furnizate in mod voluntar prin intermediul unui formular de cerere, respectiv nume, prenume, adresa de e-mail, telefon. Datele de pe acest formular sunt utilizate in scop de marketing respectiv pentru acordarea unui discount de fidelizare si pentru transmiterea de newslettere cu promotii speciale pentru detinatorii cardului de fidelitate.

4. adresa de e-mail necesara clientilor pentru accesarea propriului cont creat pe website-ul Pami.ro si pentru modificarea datelor de facturare / livrare;

5. adresa de e-mail, nume si prenume, in scop de marketing, respectiv pentru transmiterea prin e-mail a ofertelor si a buletinelor de informare pentru vizitatorii care opteaza pentru inscrierea la newsletter. Aceste date sunt partajate cu site-uri terte care sunt in concordanta cu Directiva 95 / 46/ EC dar si cu agentia de marketing care gestioneaza campaniile pentru site-ul Pami.ro.

6. toate datele cu caracter personal din e-mail-ul de confirmare comanda / formular garantie / formular retur (respectiv adresa e-mail, nume, prenume, adresa facturare / livrare) in scop de comunicare cu clientul pentru rezolvarea anumitor situatii ce tin de retur, garantie.

7. cookie-uri, partajate cu Google Analytics , Google Adwords si Facebook Ads – va rugam sa cititi detaliat politica de confidentialitate cu privire la cookie-uri aici: Politica Cookies

8. Adresa IP a dispozitivului utilizat pentru accesarea siteului nostru poate fi transmisă către terti pentru monitorizare și analiza a traficului, precum Google Analytics, Facebook Pixel. Aceste siteuri pot deasemenea să plaseze propriile cookieuri în urma vizitei dumneavoastră pentru identificarea altor date de trafic sau tehologii folosite - mai multe detalii pe pagina de cookie.

Pentru toate scopurile declarate de mai sus clientul trebuie sa isi dea acordul explicit pentru procesarea datelor cu caracter personal, in caz contrar scopul nu poate fi atins.

Conform Legii nr. 677/2001 si a Directivei privind protecția datelor cu caracter personal 95/46/EC , clientii PAMIKIO FASHION S.R.L beneficiaza de dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, dreptul de portabilitate a datelor si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, de dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea acestora (dreptul de a fi uitat).
Pentru exercitarea acestor drepturi, clientii se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la punctul de lucru al firmei (Soseaua Pipera, Nr. 46F, Sector 2, Bucuresti) sau prin e-mail catre adresa contact@pamikio.com. De asemenea, este recunoscut dreptul clientilor de a se adresa justitiei.

Daca unele din datele furnizate de clienti sunt inexacte, sunt rugati sa ne informeze cat mai curand posibil prin e-mail catre contact@pamikio.com

Masuri de securitate pentru protectia datelor cu caracter personal:

1. Clauza de confidentialitate in contractul angajatilor imputerniciti sa prelucreze date cu caracter personal.
Clauza de confidentialitate in contractele cu tertii care au access si proceseaza datele cu caracter personal.

2. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza prin mijloace automate, cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor persoanelor vizate.

3. Certificat de securitate achizitionat si instalat pe serverul pe care sunt colectate date cu caracter personal.

4. Afisarea politicii de confidentialitate pe website-ul companiei: https://www.pami.ro/content/39-confidentialitate

5. Accesul la baza de date pe care sunt stocate datele cu caracter personal se face numai de catre angajatii companiei S.C.PAMIKIO FASHION S.R.L prin introducerea de la tastatura a user-ului si parolei de identificare.

6. Conturile angajatilor care nu mai fac parte din compania PAMIKIO FASHION S.R.L vor fi sterse.

7. Parolele nu se afiseaza in clar pe monitor

8. Orice accesare a bazei de date este inregistrata intr-un fisier de acces

9. Datele cu caracter personal nu se stocheaza mai mult decat este necesar pentru realizarea scopurilor pentru care au fost prelucrate.