• Afisare:
 • -40%

  Manusile tricotate pentru copii Pami Owl, fara degete si cu clapeta, sunt un accesoriu care imbina aspectul practic cu cel placut, deoarece degetele scurte ii lasa intacta libertatea de manevrare a micutului.Mansetele sunt elastice iar clapeta detasabila care acopera degetele se prinde in nasturi. Sunt calduroase, moi si placute la atingere!

  Manusile tricotate pentru copii Pami Owl, fara degete si cu...

  31.50 RON 18.90 RON
 • -40%

  Manusile tricotate pentru copii Pami Panda, fara degete si cu clapeta, sunt un accesoriu care imbina aspectul practic cu cel placut, deoarece degetele scurte ii lasa intacta libertatea de manevrare a micutului.Mansetele sunt elastice iar clapeta detasabila care acopera degetele se prinde in nasturi. Sunt calduroase, moi si placute la atingere!

  Manusile tricotate pentru copii Pami Panda, fara degete si cu...

  31.50 RON 18.90 RON
 • -40%

  Manusile tricotate pentru copii Pami Fox, fara degete si cu clapeta, sunt un accesoriu care imbina aspectul practic cu cel placut, deoarece degetele scurte ii lasa intacta libertatea de manevrare a micutului.Mansetele sunt elastice iar clapeta detasabila care acopera degetele se prinde in nasturi. Sunt calduroase, moi si placute la atingere!

  Manusile tricotate pentru copii Pami Fox, fara degete si cu...

  31.50 RON 18.90 RON
 • -40%

  Manusile tricotate pentru copii Pami Rabbit, fara degete si cu clapeta, sunt un accesoriu care imbina aspectul practic cu cel placut, deoarece degetele scurte ii lasa intacta libertatea de manevrare a micutului.Mansetele sunt elastice iar clapeta detasabila care acopera degetele se prinde in nasturi. Sunt calduroase, moi si placute la atingere!

  Manusile tricotate pentru copii Pami Rabbit, fara degete si cu...

  31.50 RON 18.90 RON
 • -40%

  Manusile tricotate pentru copii Pami Snowman, fara degete si cu clapeta, sunt un accesoriu care imbina aspectul practic cu cel placut, deoarece degetele scurte ii lasa intacta libertatea de manevrare a micutului.Mansetele sunt elastice iar clapeta detasabila care acopera degetele se prinde in nasturi. Sunt calduroase, moi si placute la atingere!

  Manusile tricotate pentru copii Pami Snowman, fara degete si cu...

  31.50 RON 18.90 RON
 • -40%

  Manusile tricotate pentru copii Pami Christmas Tree, fara degete si cu clapeta, sunt un accesoriu care imbina aspectul practic cu cel placut, deoarece degetele scurte ii lasa intacta libertatea de manevrare a micutului.Mansetele sunt elastice iar clapeta detasabila care acopera degetele se prinde in nasturi. Sunt calduroase, moi si placute la atingere!

  Manusile tricotate pentru copii Pami Christmas Tree, fara degete si...

  31.50 RON 18.90 RON
 • -40%

  Manusile tricotate pentru copii Pami Santa Claus, fara degete si cu clapeta, sunt un accesoriu care imbina aspectul practic cu cel placut, deoarece degetele scurte ii lasa intacta libertatea de manevrare a micutului.Mansetele sunt elastice iar clapeta detasabila care acopera degetele se prinde in nasturi. Sunt calduroase, moi si placute la atingere!

  Manusile tricotate pentru copii Pami Santa Claus, fara degete si cu...

  31.50 RON 18.90 RON
 • -40%

  Manusile tricotate pentru copii Pami Penguin, fara degete si cu clapeta, sunt un accesoriu care imbina aspectul practic cu cel placut, deoarece degetele scurte ii lasa intacta libertatea de manevrare a micutului.Mansetele sunt elastice iar clapeta detasabila care acopera degetele se prinde in nasturi. Sunt calduroase, moi si placute la atingere!

  Manusile tricotate pentru copii Pami Penguin, fara degete si cu...

  31.50 RON 18.90 RON
Se afiseaza 1 - 8 din 8 produse