Intrebari frecvente

Returnarea produselor:

Returnarea produselor se face in maximum 3 zile,in cazul accesoriilor (coliere,brose,inele) si  14  zile in cazul celorlalte produse, de  la primirea comenzii,in ambalajul original,fara semne de uzura sau modificari fizice (zgarieturi,rupturi,lovituri). In cazul cerceilor si al costumelor de baie returul nu se accepta din motive de igiena. 

Pentru a putea returna produsele trebuie sa ne contactati telefonic sau prin intermediul emailului imediat dupa ce ati primit coletul.

Rambursarea banilor se face doar dupa ce se primeste coletul si se verifica continutul acestuia. Nu acceptam coletele cu ramburs.


NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTII. DACA NU SE RIDICA COLETUL SAU SE RETURNEAZA IN MOD REPETAT PRODUSE COMANDATE,VOM FI NEVOITI SA NU MAI ACCEPTAM COMENZILE PLASATE DE CLIENTII RESPECTIVI.

Confidentialitate:
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice,PAMI.RO,are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate,datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Datele dumneavoastra sunt destinate utilizarii de catre PAMI.RO si nu vor fi dezvaluite tertilor. PAMI.RO garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care isi creeaza un cont in vederea plasarii unei comenzi.
Conform Legii nr. 677/2001,beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de interventie asupra datelor; dreptul la opozitie; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale; dreptul de a va adresa justitiei. Totodata,aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor. Pentru acestea va puteti adresa printr-o cerere scrisa si semnata pe adresa noastra de email de la sectiunea Relatii cu clientii.

Relatii cu clientii:
Pentru intrebari sau detalii ne puteti contacta la: contact@pamikio.com

Multumim!

pami.ro


    www.cel.ro