Livrare

 
Modalitati de livrare
1. Livrare prin Fan Courier
 
Transport este asigurat prin curierat rapid Fan Courier, de luni pana vineri intre orele 9.00-18.00 si sambata intre orele 9.00 - 14.00 (la cererea clientului). Comenzile plasate pana in ora 15.00 vor fi trimise catre client in aceeasi zi, cele care vin dupa ora 15.00 vor fi trimise a doua zi. In cazuri exceptionale ce nu depind de noi, timpul de livrare se poate decala catre ziua urmatoare. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.
 
In cazul expeditiilor in afara retelei curierului , Fan Courier percepe kilometrii suplimentari care se platesc cu 0.8 Lei / KM suplimentar. Pentru a verifica costul exact al transportului, puteti accesa calculatorul de transport aici
 
Tarife practicate:
 
  • Transport in Bucuresti: 20 RON cu TVA
  • Transport in Provincie: 20 RON cu TVA (+ 0.8 ron / KM pentru kilometri suplimentari fata de filialele Fan Courier)
 
       Daca livrarea se doreste a fi facuta sambata, va rugam sa precizati acest aspect in momentul plasarii comenzii la Observatii. Comenzile plasate pana in ora 15.00 vor putea fi livrate a doua zi.
 
Punem la dispozitie si posibilitatea de a deschide coletul la livrare, INAINTE DE A PLATI. Acest serviciu costa 3 LEI cu TVA inclus si va fi mentionat de catre client in cadrul comenzii, altfel coletul se va trimite fara posibilitatea de a deschide coletul.
2. Ridicarea produselor de la sediul firmei
 
Clientii care doresc sa ridice personal produsele de la sediul firmei pot face acest lucru dupa ce au plasat o comanda folosind modalitatile mentionate. Dupa plasarea comenzii veti fi contactat telefonic sau pe mail pentru a va transmite ora si data la care va puteti prezenta la sediu in vederea achizitionarii produselor. Reprezentantii companiilor pot ridica marfa de la sediul Ceasmania numai in baza imputernicirii si stampilei societatii.
 

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se refuza primirea coletului. Orice reclamatii ulterioare vor fi considerate nule.

NOTA: Cand se opteaza pentru ridicare de la Sediu,  in cazul in care produsul nu se ridica in maxim 4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii si nu se invoca vreun motiv din partea clientului care ar putea prelungi aceasta perioada, comanda va fi anulata automat.

Multumim!

pami.ro


    www.cel.ro